inchiriere spatiu comercial Dacia - EuroBest Imobiliare

 
 
INCHIRIERE SPATIU COMERCIAL S+P+2, ZONA DACIA, 450 MP, PRET 4.500 EURO/LUNA
id anunt: 12520
 
Dacia, inchiriere spatiu comercial, 450 mp, compus din S+P+2, 100 mp/nivel; proprietatea dispune si de o terasa acoperita cu o suprafata 50 mp.
In imobil functioneaza o cafenea, club, lounge de 18 ani, care anul trecut s-a extins si la etajul 1 prin deschiderea unei bucatarii, iar la etajul 2 se afla un apartament de 3 camere, care la nevoie poate fi folosit si ca spatiu de birouri, la momentul actual destinatia fiind de rezidenta.
Spatiul are vitrina mare la strada, dublu acces 11/10ml. Imbunatatiri:termopane aluminiu, parchet stejar, 2 grupuri sanitare, climatizare,ventilatie, energie electrica 220V / 380V, apa, canalizare, termopane, bar amenajat, internet.
Subsolul este open space.
Etaj 1: open space, scara acces, hol, baie, bucatarie
Etaj 2: open space, scara acces, bucatarie, grup sanitar
Terasa : open space, deschidere la doua strazi, extrem de luminoasa, pe colt, structura metalica, inchidere cu termopan aluminiu, acoperita.
Cladirea are posibiliatea montarii pe cele doua fete stradale ale cladirii, de panouri publicitare sau mash-uri de mari dimensiuni; spatiul poate fi renovat, recompartimentat, reamenajat in functie de necesitati.Intregul imobil se preteaza unei mari varietati de activitati comerciale de la ambasada la sediu de banca sau companie pana la cafenea, restaurant, si/sau resedinta familiala.
- infrastructura de cartier refacuta integral (strada, trotuare, linie tramvai, canalizare, apa , gaze, telefonie, internet, iluminare stradala, toaletare pomi, semnalizare rutiera, efectuata in cursul acestui an).
Pret de inchiriere- 4.500 Euro/luna
Nedelcu Catalina- 0732.132.388 
 
 

 

 

 

Despre noi:

Formular Contact:

localizare sediu

Contact:

Adresa: Radu Beller nr. 31, et. 2
Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.230.03.03

Email: office@eurobest.ro

JoomlaMan