vanzare cladire de birouri Militari - EuroBest Imobiliare

 
 
VANZARE CLADIRE DE BIROURI / SHOWROOM+ DEPOZIT,  ZONA MILITARI, PRET 1.600.000 EURO
id anunt: 13923
 
 Militari, A1- Centura, vanzare cladire de birouri / showroom P+3 + depozit. Cladirea a fost edificata in perioada 2007-2008.
- Cladirea are o suprafata construita de 1.680 mp ( 1.344 mp utili) + 1.000 mp utili depozit;
- Front stradal cu vizibilitate exceptionala direct de pe A1 , cele 4 etaje ale cladirii comerciale de timp show-room fiind inchise cu un perete cortina de sticla transparent a ce confera tuturor etajelor un statut de, vitrina continua 24 ore,
- Suprafata de teren este de 1.971 mp , cu dimensiuni de 20 x 50 m circa ( 20 m front stradal ) , cu amprenta construita la sol de 1.344 mp
- Diferenta de teren neconstruit o reprezinta un spatiu de aprox 100 mp in spatele cladirii , in prezent acoperit si inchis cu panour structura usoara , si de circa 500 mp amenajati ca si parcare in fata cladirii .
- Sub parcarea din fata cladirii exista un bazin de retentie de apa , prevazuta pentru retea de hidranti interior daca este cazul ( activitatea desfasurata in prezent nu a necesitat punerea in functiune a acestei retele )
- Structura cladirii din fata , cu nivel inaltime P+3 , fiecare etaj avand un spatiu util de 4 m H , este realizata din Otel si beton armat . Fatada cladirii este realizata di perete cortina . Fatadele laterale ale acesteia sunt realizate din panouri tip sandwich de 6 cm marca Kronospan catre exterior , iar in interior au fost aplicate : vata basaltica + pereti gips carton .
- Cladirea comerciala este dotata cu lift cu 4 statii ( una suplimentara I caz de inaltare a cladirii ) + 2 scari de acces ( fata + spate ) . Finisajele sunt realizate din placi ceramice italiana de calitate exceptionala .
- Depozitul adiacent cladirii comerciale , lipit de aceasta , are o suprafata de circa 900 mp , o inaltime utila libera de 9 m . Peretii si acoperisul sunt realizati din aceleasi panouri de tip sandwich marca Kronospan .
- Incalzirea si racirea cladirii comerciale este realizata cu ajutorul cu roof top de mare capacitate , alimentat alternative cu gaz metan si curent electric
- Puterea electrica instalata - 137 kw – cu un transformator propriu situat pe terenul societatii , care ulterior realizarii a fost donat si este intretinut in prezent de Enel Multenia Sa
- Apa este furnizata cu ajutorul unui foraj propriu de apa , situat in incinta parcarii proprii , exista un contact cu un laborator specializat care realizeaza probe lunare pentru a garanta calitatea apei.
Pret de vanzare- 1.600.000 Euro
Badea Marius- 0724.299.311
 
 

 

Despre noi:

Formular Contact:

localizare sediu

Contact:

Adresa: Radu Beller nr. 31, et. 2
Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.230.03.03

Email: office@eurobest.ro

JoomlaMan