vanzare vila Bucurestii Noi - EuroBest Imobiliare

 
 
VANZARE VILA P+1+POD, ZONA BUCURESTII NOI, 300 MP TEREN, PRET 275.000 EURO
id anunt: 13250
 
 
Bucurestii Noi, vanzare vila cu o arhitectura deosebita, un design interior modern si finisaje de calitate, an constructie 2004.
Teren total 300 mp:
- Curte de 200 mp, cu 2 gradini (gazon impecabil in fata, gradina japoneza in spate) cu sistem de irigatii, magazie in spate pentru cele necesare gradina, bar curte in fata, 2 terase (una descoperita fata si una acoperita spate); 3 locuri parcare (1 in curte, 2 in fata casei).
- Vila P+1+pod, cu suprafata utila casa cca 160 mp (la care se adauga suprafata podului, folosibil pt depozitari); amprenta la sol e de 100 mp.
Casa a fost cumparata in 2004, cand constructia abia se terminase, si amenajata pana in 2005 de proprietarii curenti, cu ajutorul unui arhitect foarte bun si faimos.
Interior:
Parter: hol intrare + living mare + hol + baie medie + dinning room + bucatarie mare
Etaj: hol/camera de citit + baie mare (cu 2 chiuvete, dus, cada mare, bideu, toaleta) + debara + 3 dormitoare (un dormitor mare, matrimonial + doua medii, din care unul e transformat acum intr-un mare dressing room) + 2 balcoane.
Pod – mare ca suprafata, cu restrictii de inaltime, folosibil pentru depozitari, dar care poate fi convertit in mic dormitor.
Finisaje:
Moderne si de foarte buna calitate. Podeaua este in toata casa din parchet lat din lemn de esenta tare (merbau), in afara de bai si bucatarie - gresie, si hol intrare - placi mari de piatra.
Este amenajata in stil minimalist si mobilier in culori neutre (in living si dining mobila de designer, joasa, linii simple, drepte, iluminare indirecta) cu cateva accente baroc (anumite corpuri de iluminat).
Zona:
Sectorul 1, zona de nord, in cartierul Bucurestii Noi (partea cu lacul), pe langa Biserica si Parcul Bazilescu sau Teatrul Masca, la 15 min de condus de Piata Romana si 15 min de mall Baneasa. Pe o strada pavata cu dale, numai cu case si vile, cu vecini linistiti si prietenosi. Metrou foarte aproape (5 min mers pe jos) si multe alte mijloace de transport, intr-o zona cu scoli, gradinite, supermarket, minimarket, posta, piata, parc, biserica.
Pret de vanzare- 275.000 Euro negociabil
Badea Marius- 0724.299.311
 

 

Despre noi:

Formular Contact:

localizare sediu

Contact:

Adresa: Radu Beller nr. 31, et. 2
Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.230.03.03

Email: office@eurobest.ro

JoomlaMan