vanzare vila Mosilor - EuroBest Imobiliare

 
 
VANZARE VILA, ZONA MOSILOR, 180 MP CONSTRUITI, PRET 290.000 EURO
id anunt: 12980
 
 
Mosilor, vanzare vila, D+1+M, suprafata utila de 150 mp, suprafata construita: 180 mp, teren liber- 145mp, 5 camere, 3 gr sanitare, 2 balcoane, spatii pentru depozitare. Amprenta casei este de 50mp.
Anul de constructie al imobilului este 1937. Vila a fost renovata si reconsolidata complet in anul 2008. Compartimentarea pe fiecare nivel este urmatoarea: la demisol se afla o bucatarie cu dinnig, living, spatiu de depozitare si baie.
La parter: dormitorul matrimonial cu baie si camera biblioteca.
La mansarda: dormitor cu grup sanitar, camera pentru birou si doua balcoane inchise.
Utilitati: curent, apa, gaz, centrala termica Buderus, calorifere fonta, aparate aer conditionat, acces la internet prin cablu, wireless. Finisaje si dotari: stare interior buna, izolatii , parchet lemn masiv italia , piatra cotto toscano bucatarie(subsol/scari) baile sunt finisate cu greso-granit, ferestre cu geam termopan din lemn, usi interior din lemn masiv sau sticla italia, corpuri de iluminat italia , apometre, contor gaz, monitorizare video.
Vila se vinde partial mobilata avand in vedere ca o mare parte este construita special. Casa ofera un confort deosebit finisajele fiind realizate cu mare atentie in cele mai mici detalii.
Accesul se realizeaza rapid dinspre Bulevardul Dacia, Mihai Eminescu, Calea Mosilor.
Pret vanzare 290.000 euro
Nedelcu Catalina- 0732.132.388
 

 

Despre noi:

Formular Contact:

localizare sediu

Contact:

Adresa: Radu Beller nr. 31, et. 2
Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.230.03.03

Email: office@eurobest.ro

JoomlaMan