vanzare vile Snagov - EuroBest Imobiliare

 
 
VANZARE VILA , 700 MP , ZONA SNAGOV ,  PRET 950.000 EURO
id anunt: 12482
 
Imobilul este situat in Snagov, in apropiere de "Vila 23", "Club Snagov", intr-o zona rezidentiala, linistita, pe malul lacului, pe un teren de 1250 mp. Suprafata construita a casei este de 700mp., la care se adauga urmatoarele: terasa spre lac- 80mp, garaj pentru 2 masini (doua accese, actionare telecomanda), parcare in curte-70mp. pentru 4 masini, foisor din lemn, inchis, decorat cu stuf-10mp,ponton si hangar (in afara supraf.terenului) dupa cum urmeaza: ponton parter- structura metalica placata cu stejar- 52mp, cu aparare de mal, hangar barca-57mp, terasa peste hangar cu pavilion deschis, cu acoperis de stuf si scara stejar-57mp. Langa hangar se afla o bucatarie de vara cu instalatie incalzire apa si dus exterior-7mp. Parcarea din curte este placata cu pavele de granit. Langa casa se afla o magazie de lemne pentru semineu- 7mp.
Gradina, in suprafata de 600mp., este de tip mediteraneean, terasata, cu vegetatie matura luxurianta( smochini, glicina, mesteceni, brazi, pini, salcie, paulovnia, nuci, iedera,vita de vie, trandafiri si diversi arbusti ornamentali) si este strabatuta de alei si trepte din mozaic-90mp, pereti si banchete din caramida si beton placate cu piatra naturala-50mp. In gradina se afla un gratar langa terasa, unul la plaja, precum si un put functional amenajat rustic, instalatie cu hidrofor si pompa pentru udat gradina, plaja de 80 mp. Proprietatea este imprejmuita dupa cum urmeaza: la strada, poarta fier forjat acces auto si pietonal (telecomanda), o latura gard lemn ecarisat-80m, o latura-plasa si stalpi metalici.
Casa, de inspiartie mediteraneeana, are structura din beton si compartimentari din caramida si  se compune din:
Parter: Usa pricipala dubla , Art Deco, stejar decoratiuni fier forjat. Hol intrare, cuier si debara-12,5mp. Urmeaza un hol de 12mp care deserveste 3 dormitoare si un birou, intre 13mp si 20mp., alt hol de 6mp, 2 bai de 6,5mp. Livingul , de 130mp, incorporeaza o bucatarie deschisa tip american, semineu functional, scara spre etaj placata cu stejar, si o multitudine de piese de mobilier clasic care fac farmecul special al incaperii: masa 24 pers. renascentista, oglinda Art Deco,colectie de icoane si vase de lut, candelabru si aplice de bronz, biblioteca gotica etc. Din living se creeaza un acces, pe scara, spre un subsol partial-40mp,compartimentat in spatiu tehnic si spatiu de depozitare. Etaj: Dormitor matrimonial- 25mp, dressing, baie-14mp, terasa spre lac-15mp, hol-27mp, doua dormitoare familiale-14mp, cu bai proprii,sera cu plante ornamentale-60mp., camera calcat-6mp.La mansarda se afla o camera de 15mp si spatii depozitare de 40mp. Acoperisul este "Lindab".
Dotari tehnice si utilitati:
-2 centrale termice noi cu functionare alternativa
-pompe circulatie
-2 hidrofoare alternative
-vas tampon apa
-put functional ,pentru avarie
-instalatie panouri solare(2011)pentru preparare apa calda, 2 vase tampon separate cu dublu circuit interior
-7 aparate aer conditionat
-generator electric pentru avarie
-alarma
-cablu Tv, antena parabolica- 10 pozitii
-internet
Finisaje: tamplarie PVC, obloane stejar la parter, placari stejar si brad tratat, gresie italiana, vopsea lavabila si tapet.
Data finalizare constructie: 2001, mentenanta continua .
Se vinde utilata si mobilata. 
Pret de vanzare 950.000 Euro negociabil
Pret de inchiriere- 2.700 Euro
Nedelcu Catalina- 0732.132.388

 

 

 

 

 

 

 

Despre noi:

Formular Contact:

localizare sediu

Contact:

Adresa: Radu Beller nr. 31, et. 2
Sector 1, Bucuresti

Telefon: 021.230.03.03

Email: office@eurobest.ro

JoomlaMan